НачалоКиоскиПриложениеТехнологииРеференцииЗа насКонтакти
За нас
Киоск България ООД е една от малкото български фирми производител и доставчик на компютърни терминали за обществен достъп до информация и интернет или така неречените киоски.
В развитите страни киоските са вече задължителна част от повечето публично-обществени сгради като летища, гари, учебни и здравни заведения, търговски центрове, банки, хотели и др.
В България познаваемостта за киоск терминалите е все още слаба, но предвид предимствата и възможностите, които осигуряват, замествайки не един информационен пункт, в близко бъдеще ще ги срещаме все по-често.
Настоящата дейност на Киоск България започва в началото на 2008 година, като логично продължение на дотогава извършваната дългогодишна търговия с компютри и компютърни компоненти. Екипът на Киоск България се състои от опитни специалисти, доказващи, че в България може да се работи с високо качество и да се постигат стандартите на технологично развитите страни.
В периода от 2008 до 2011 година бяха разработени няколко модела киоск терминали, отговарящи напълно на редица международно признати стандарти, а през 2012 година KIOSKY стана основната търговска марка на Киоск България ООД.
Мисия
Придържайки се към целите за развитие на фирмата в краткосрочен и дългосрочен план, да достигнем по-добра познаваемост за киоск терминалите в България чрез пълноценно консултиране и лоялни продажби.
Цели
•  Запознаване на обществени институции, търговски организации и потребителите с дейността ни, доказвайки необходимостта от употребата на високи технологии

•  Да бъдем за клиентите не просто изпълнители на тяхното задание, а техен доверен консултант и дългосрочен партньор, защото добре знаем, че доволният клиент е най-добрата реклама

•  Удовлетворяване на пазарните нужди от киоск устройства, изпреварвайки тяхното търсене в България


Модели киоски Приложения на киоските Технологии Контакти
   
  Киоски MX серия Търговски центрове Тъч монитори Киоск България ООД
  Киоски FX серия Банки Софтуер Шумен 9700, България
  Киоски CR серия Държавна администрация Метални клавиатури ЖК Южен бряг 3, Бл.3
  Киоски DS серия Образование Принтери +359 54 888 118
  още... още... още... office@kioskbg.com
Намерете ни и във
Facebook Twitter
2008 - 2022 Киоск България ООД